Tue. Nov 19th, 2019

Stiri eZZ

Portalul tau de stiri romanesti

​VIDEO INTERVIU Aventurile unei bicicliste prin București: “Șoferii se încruntă când ne văd. E o junglă, nu trebuie să te cerți de la primul pas pe care îl faci!”

1 min read

​Iulia Opran merge zilnic, cu bicicleta, prin București. Până la job face fix 22 de minute. Recunoaște că de multe ori i-a fost teamă de pericolele din traficul aglomerat, cu mulți șoferi nervoși și puține piste pentru bicicliști.

”Șoferii sunt foarte încruntați atunci când ne văd. Când cineva îmi face loc și îmi zâmbește, simt că am câștigat un război!” Ea a povestit, intr-un interviu pentru HotNews, Iulia Opran a cum a fost atunci când a căzut cu bicicleta în oraș și cum au reacționat oamenii din jur.

[embedded content]

”Am primit bicicleta cadou, de un Crăciun. A fost cel mai fain cadou pe care l-am primit vreodată. Am foarte mare grijă de ea, o curăț foarte des, o ung foarte des , am cauciuri noi, am toate sistemele de semnalizare, inclusive pe cauciuc are o insertie care luminează noaptea. Merg destul de des si noaptea cu ea, dar nu mă urc niciodată pee a fără să am echipamentul complet.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *