Sat. Sep 21st, 2019

Stiri eZZ

Portalul tau de stiri romanesti

FOTO Câți bani lua Băsescu să toarne la Securitate?

2 min read

Radu Cristescu, fost membru PMP, actualmente la PSD, a publicat, pe pagina personală de Facebook, un facsimil de la Departamentul Securității Statului, prin care Traian Băsescu, nume de cod Petrov, primea, pentru “adeziunea față de PCR și susținerea rețelei” suma de 1.500 de dolari.  

Din facsimilul prezentat de Radu Cristescu pe Facebook nu reiese dacă suma era primită de Băsescu lunar sau era doar un fel de “bonus pentru cheltuieli neprevăzute”. 

Radu Cristescu a lansat un nou atac asupra lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte al României s-a apărat în dosarul cu CNSAS în care e acuzat că a colaborat cu Securitatea.

Radu Cristescu a comentat pe pagina personală de Facebook documentul Securității care îl contrazice pe Traian Băsescu. Fostul președinte nu doar că a menționat că menționat că nu a știut că Contrainformațiile Militare fac parte din Securitate, dar a adăugat că nu a fost plătit.

În document se specifică: „Despre Băsescu Traian precizam că își manifesta pe deplin adeziuna față de politica PCR și am ordonat susținerea sa materială cu suma de 1.500 dolari”.

Radu Cristescu a reacționat:

„Ce o fi asta???

După cum bine știm turnătorul Petrov, alias Băsescu, a avut doua declarații vis a vis de faptul ca a fost turnător al Securității:

-una dintre declarații în care sfidează inteligenta tuturor romanilor, sfidând bunul simt, spune ca nu a stiut ca CI-stul, cel căruia îi turna, era de la securitate.

-în cea de a doua declarație recunoaște ca scrisul este al lui, adică, da, a turnat, dar ca nu a fost remunerat, adică nu a primit bani pentru turnătorii.

Oare 1500 de dolari cât primea el pe vreme lui Ceaușescu nu erau bani?

Citiți documentul de mai jos!

Ce zici Petroave de asta?!? Ai luat sau nu ai luat bani?”, a comentat Radu Cristescu.


Fanatik.ro


Gheorghe Dinca, anunt SOC in fata anchetatorilor! Ce a spus ACUM despre Luiza Melencu


Fanatik.ro


Veste URIASA despre Alexandra Macesanu! Anuntul INML care face LUMINA in tot cazul Caracal


Stirile PRO TV


Situație critică în țară. Descoperirea unor fermieri care au săpat o groapă de 1,7 m adâncime

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *