Mon. Oct 14th, 2019

Stiri eZZ

Portalul tau de stiri romanesti

Klaus Iohannis: „Am alungat doi elefanți. M-am suit în capul lor. A rămas Secția Specială”

3 min read

Klaus Iohannis a lansat, miercuri seară, un nou atac împotriva Guvernului Dăncilă, de la tribuna Adunării regionale a liberalilor. Despre PSD și guvernul minoritar, șeful statului a spus că au reușit „o involuție a României”, un PSD deraiat și debusolat”, „un Guvern care face atâta rău României”.

Cum am putut noi să ajungem să fim conduși de acest PSD deraiat și debusolat și să avem un Guvern care face atâta rău României? S-au apucat să destructureze și să acapareze marile sisteme publice ale României. Și ce-au realizat? Au realizat ceva inimaginabil! O involuție a României într-o perioadă în care am fi avut atâtea șanse de dezvoltare.

Am fi putut, dacă nu ne-am fi împiedicat de acest PSD, să fim în rând cu națiile mari ale Europei.

Europa ne respectă, Europa ne dorește. Vă amintesc doar de summit-ul care a avut loc în inima României. I-ați văzut pe liderii europeni cu câtă apropiere, cu cât drag au venit în România. Ei ne așteaptă cu brațele deschise, dar noi, cu PSD-iștii noștri.

Noi cu PSD-iștii noștri, care au mers pe contrasens din prima zi de guvernare și acolo au rămas și ne-au blocat.

Ce-am făcut eu în acest timp? Eu am făcut tot ce a putut să facă președintele României. Nu îmi place să mă laud, nu sunt omul cuvintelor mari.

Dar pe cei doi elefanți i-am alungat. Nici amnistie și grațiere n-au reușit, nici codurile penale n-au reușit să le strice așa cum le-au imaginat. Nu au reușit nu pentru că le-a venit mintea la cap. M-am suit eu în capul lor.

Și legile Justiției? Mai știți de câte ori le-am trimis înapoi? Apoi la Curtea Constituțională? N-au ieșit perfecte, dar au ieșit departe de cum erau. A mai rămas treaba cu Secția Specială. O rezolvăm și pe asta.

Pesediștii au încercat să se răzbune pe români la propriu, nu la figurat. Vă mai amintiți o zi din august? Când români pașnici au fost întâmpinați de jandarmi echipați de război? Așa au încercat pesediștii să înăbușe nemulțumirile românilor”, a spus Klaus Iohannis în discursul de la tribuna Adunării regionale a liberalilor.

Nici liberalii nu au fost scutiți de observațiile președintelui Iohannis. Acesta le-a reproșat neîncrederea pe care au avut-o la referendumul pe justiție . El i-a criticat pentru că nu au crezut în reușita referendumului din 26 mai

Șeful statului  a declarat că au fost doar vreo doi-trei liberali care au crezut în rezultatul din 26 mai de la referendumul pe justiție, organizat în aceeași zi cu alegerile europarlamentare.

„Faptul că PNL a câștigat alegerile europarlamentare este, dragii mei, senzațional. Faptul că am câștigat și referendumul pentru justiție este notabil. Aceste lucruri au fost posibile pentru că voi și cu mine ne-am implicat. Nu pentru că au fost mulți care au crezut. A fost Ludovic și cu mine și cu vreo 2-3.”, a declarat Klaus Iohannis Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov.


Fanatik.ro


DEMISIE de ULTIMA ORA inainte de motiune! Vestea care AGITA apele in institutiile statului


Fanatik.ro


SOC pentru procurorul PORTOCALA! Mircea Negulescu a primit cea mai DURA lovitura


Stirile PRO TV


Reacția angajaților unui aeroport, după ce un bărbat de 123 de ani le-a arătat pașaportul

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *