Mon. Oct 14th, 2019

Stiri eZZ

Portalul tau de stiri romanesti

Prima reacție din PSD la propunerea lui Iohannis

1 min read

Președintele Consiliului Național PSD, Mihai Fifor, a declarat că propunerea președintelui Iohanni va fi analizată în ședința de guvern de joi, alături de ALDE și în CPEx al PSD, vineri. Fifor nu a respins categoric propunerea venită de la Cotroceni, însă a subliniat că, punctual, nu s-a discutat despre un pact.

Președintele Consiliului Național PSD, Mihai Fifor, a declarat miercuri, după ce președintele Klaus Iohannis a decis să invite partidele politice parlamentare să semneze un acord național pentru consolidarea parcursului european al României, că subiectul se va discuta joi în coaliția de guvernare și vineri într-o ședință CEX PSD. Fifor nu a respins propunerea șefului statului.

„(Nu a fost o discutie de acest gen (la consultările cu Iohannis – n.r.). Dna premier a spus ca PSD cauta formula pentru aplicarea referendumului, ca PSD a inteleg votul la referendum si am discutat despre parcursul european pe care PSD il are si pe care Guvernul va continua sa il aiba. Punctual despre un pact nu s-a discutat. O astfel de decizie o sa o discutam in forurile de conducere ale PSD, in speta in CEX pe care il vom avea vineri”

Acesta a indicat că subiectul va fi abordat si cu ALDE in sedinta de joi a coalitiei de guvernare.


Fanatik.ro


Klaus Iohannis a anuntat MARELE PACT! Miscarea SURPRIZA din politica romaneasca!


Fanatik.ro


SURPRIZA MARE in PSD! Cine candideaza la prezidentiale! Vestea care da peste cap toate calculele


Stirile PRO TV


Anamaria Prodan a lăsat totul la vedere. Pozele îndrăznețe postate pe Instagram

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *