Sat. Sep 21st, 2019

Stiri eZZ

Portalul tau de stiri romanesti

Vosganian, săgeți către liderii PNL și USR

2 min read

Liderul deputaţilor ALDE, Varujan Vosganian, îi ia peste picior pe liberali și useriști din cauza ezitărilor de a prelua guvernarea. Vosganian spune că unii reprezentanţi ai PNL şi USR „jignesc din răsputeri ALDE şi pe Călin Tăriceanu” în speranţa că ALDE nu va mai vota moţiunea de cenzură, pentru a-i scăpa „de frica guvernării”.

„Ce interesant! Unii reprezentanţi ai PNL şi USR jignesc din răsputeri ALDE şi pe Călin Tăriceanu, doar-doar ne-om supăra şi n-am mai vota moţiunea de cenzură, ca să-i scăpăm de frica guvernării

Îi asigur că declaraţiile lor nu ne schimbă opinia nici în ce priveşte votarea unei moţiuni de cenzură şi nici în ce-i priveşte pe dânşi , a scris, joi, pe Facebook, Varujan Vosganian.

Comentariul lui Vosganian vine după ce Dan Barna, președintele USR, a scris, marți, pe Facebook că, până nu vede votul de la moţiunea de cenzură, nu crede că ALDE este în opoziţie.

„Eu până nu văd votul ALDE la moţiune nu cred că Tăriceanu e în opoziţie. Şi ce înseamnă asta că ALDE e în opoziţie şi Teodor Meleşcanu, încă membru ALDE, conduce Senatul? Vom afla curând dacă ALDE şi Pro România chiar s-au supărat pe PSD sau îşi creează argumente pentru o nouă negociere de pe poziţii de forţă cu PSD”, a scris Barna, marți, pe Facebook.


Fanatik.ro


Gheorghe Dinca, anunt SOC in fata anchetatorilor! Ce a spus ACUM despre Luiza Melencu


Fanatik.ro


Veste URIASA despre Alexandra Macesanu! Anuntul INML care face LUMINA in tot cazul Caracal


Stirile PRO TV


Situație critică în țară. Descoperirea unor fermieri care au săpat o groapă de 1,7 m adâncime

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *